My name: firdaus adam
My Fotopage: http://firdausaziean.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Coolpix 100
Nikon
Friends:
jurugambar kahwin snapfever com
Latest entry:coming soon.....
coming soon....... ++isfann ++www.snapfever.com ++019 330 86 20 ++ isfan.snapfever@yahoo.com http://isfanizal.fotopages.com http://www.flickr.com/photos/isfann http://www.snapfever.com facebook ID : isfan iskandar View this Fotopage entry
RAZAK MISAN
Latest entry:joe & emy (batu pahat, johor)
photography by razakmisan photography 0126775123 p/s : now available in KL View this Fotopage entry
Kasturi Photography
Latest entry:Wedding Package 2009
Phone: 012-9724518 (kas) Email: kasturi_7p@yahoo.com Online Gallery : http://carianituini.blogspot.com : www.flickr.com/photos/hariz_hafiz/ : www.harizhafiz.wordpress.com ;-) View this Fotopage entry
famin faizal
Latest entry:Promo : Education Program for school kids
Program hebat utk anak/adik anda Score straight A dalam exam. Saban tahun setiap kali keluar result exam SPM, PMR atau UPSR, ada saje pelajar cemerlang yg score straight A dalam exam.. 10A, 20A, 23A! Dlm cemburu, buatkan kite tertanye2 mcm mane la dorg ni belajar? dorg ni mkn ape ek? Alhamdulillah, dgn "Program Score A" skrg semua orang boleh score A! Now everyone can Score A! Teknik Program Score A terbukti berkesan setelah hampir 10 tahun digunakan sejak diasaskan pada tahun 1999. Ini adalah ... View this Fotopage entry
azmanshah ali
'i'm not using this blog anymore to post my photos kindly visit my webpage http://www.azmanshah.com View this Fotopage entry
razak latif
Latest entry:Last Entry
Salam sejahtera. Ni adalah entry terakhir aku di fotopages setelah diberitahu fotopages adalah dari israel lahanat. Selepas ini aku hanya akan update di photofolio http://razaklatif.com/blog wedding photofolio http://ijabqabul.wordpress.com Salam Sejahtera. View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:c e n t h a adura
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
adam luba
Latest entry:Kids
Yaaaa..gambar ni dh lama...adeh2..gambar ni aku amik masa gi jalan2 kt Taman Tasek Darul Aman, Jitra..huhu View this Fotopage entry
cik yee
Latest entry:Gerhana Bulan Penumbra
View this Fotopage entry
Jag Im
View this Fotopage latest entry
ggigie lar
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016